|
|
kosmetyczka w katowicach Nie wazelina. Nie piętnowanie. Po prostu: pl.pregierz. (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: kosmetyczka w katowicach Nie wazelina. Nie piętnowanie. Po prostu: pl.pregierz.
|
|
|
|
kosmetyczka w katowicach Nie wazelina. Nie piętnowanie. Po prostu: pl.pregierz.
|
|
|
Nie pamiętam, czy to był pisarz, czy też malarz, ale sšdzę, że już kiedyś Pan o tym czytał, Panie Radku, bo z pewnego przymiotnika w Pańskim liście wywnioskowałem, że czytujemy tego samego pisarza. Pora przestać zwalać wszystko na porę. Powiedzmy to sobie bez ogródek - nawet nie próbuję zgadywać o jaki przymiotnik chodzi i o jakiego pisarza. Obawiam się bowiem, że podjęcie przeze mnie takowej próby skończyłoby się śmiechem gromkim ze strony innych. I zapewne byłby to śmiech ze wszech miar słuszny. Tak więc bez nazwisk albo tytułów się nie obejdzie. Śmiech ze wszech miar słuszny wzbudziła kiedyś we mnie lektura, z której dowiedziałem się, że czołowi krytycy literatury piętnujš Waldemara Łysiaka za tworzenie nowych słów
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Sprowokował Pan sam takie kolejowe powitanie, bo pisaniem o tym jak tory łšczš... lawinę wspomnień Pan uwolnił... a i tęsknot... Piosenkę tę rzeczywiście śpiewaliśmy na szlaku... może wtedy bardziej myślšc o refrenie, który zachęcał: Piwa mi nalej piwa lej... (...)... na kolejowym szlaku... Niemniej już wtedy duch Londona był z nami nie gniewajšc się o to... ani martwišc specjalnie, że raczej wakacyjne z nas trampy... Ale przez pamięć na tamte dni... niech mnie wszyscy diabli jeżeli nie dośpiewam tej piosenki do końca ... zanim się pożegnamy.... Piwa pić nie będziemy, ale jeśli Pan kawš z termosu poczęstuje i na dym papierosowy krzywił się nie będzie, to możemy pogwarzyć. Noc już zapadła, wszyscy śpiš
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Ha! Moje plan milczenia! Uwierzyłby w to tylko ktoś, kto mnie nie zna. Drzwi już zasunšłem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Śmiech ze wszech miar słuszny wzbudziła kiedyś we mnie lektura, z której dowiedziałem się, że czołowi krytycy literatury piętnujš Waldemara Łysiaka za tworzenie nowych słów
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Późno na tego posta odpowiadam i widzę już, że wasza rozmowa w przedziale kolejowym tempa nabrała. I toczy się niczym ten pocišg z Konduktorem Ślepego Toru. I mam prośbę, nie przestawajcie Panowie, bo czytać was to prawdziwa przyjemność. Znalazłem gdzieś, kiedyś, klasyfikację użytkowników Usenetu i była tam jedna kategoria: bodajże Mędrzec. I my tu na pręgierzu szczęśliwi być powinniśmy bo los zesłam nam aż dwóch. Odgadnięcie o kim myślę, pozostawiam Pana zdolnościom analityczno-dedukcyjnym. Wierzę, że i tym razem nie zawiodš. Tym razem wetnę się ja... i dzięki Ci Radku, że możliwość takš mi dałeś... boby mnie sumienie jeszcze długo gryzło... Odpowiedź dla Pana Wiesława już wcześniej gotowa była... Wyszlifowana... tylko mi sufit na głowę spadł... Po doprowadzeniu komputera do porzšdku... jeszcze raz tekst przygotowany przeczytałem... Zgroza...!!! To i rzuciłem się jak dziki... i na hamulcu bezpieczeństwa zawisłem... I to miało iść na pręgierz... do Przyjaciół...!!! Tak... wiedzielibyście co znaczš koszmary, które bikiego goniš ... Ty sobie biki myślisz, że na dekadentyzm piszesz...!!! Tak pisać nie wolno... możesz sobie chlipać po kštach... proszę bardzo... Ale wszystko ma swoje granice... uratowały mnie drzewa... Bo sobie wyobraziłem jak PanaWiesławowy Las oglšdam... ijuż byłem sobš... tekst stał się koślawy... ale przynajmniej radosny... ... ... ... Od wielu...wielu lat nie miałem alkoholu w ustach... i jeszcze za mało... Takiej delirki jakš Wam chciałem posłać... to by się Lęki Poranne ... Nie powstydziły... tyle, że Grochowiak sam by jš wycišł... I za to sam pod pręgierzem staję, który już o funkcji swej pierwotnej zapomniał... i z zapałem średniowiecznego geisslera... ... po plecach bikiego... porzšdnie, dokładnie... po niemiecku... I prędzej spać nie pójdę... póki jedno miejsce całe będzie... ... a Białš ... jak i Szalonš Lokomotywę... kto inny... lepiej i przyjemniej niech interpretuje... A pleców i skrzydeł nie szkoda... przynajmniej latać nie będę gdzie mnie nie proszš... ... gdzie las spalony...wiatr szalony ... deszcz i głód... Napisałeś Radku... Mędrzec... jeśli o Pana Wiesława chodzi... ... zgoda... sam się pod tym podpiszę... i to prawda, że nie on jeden na pręgierzu... ale biki... może to nie kpiny... .. ale czysta, najprawdziwsza pomyłka... ... i może ten zmyślony Bóg... w swoim zmyślonym Niebie... ... przesypia większość czasu... ale przecież się w właściwej chwili budzi i pyta bikiowego Anioła Stróża ... ... a ty co, ślepa komendo... śpisz...??! ... a Anioł patrzy szybko... i w ostatniej chwili sufit bikiemu na łeb zwala... i znowu jest wszystko dobrze... Pozdrawiam Beaky(*...*)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobry wieczór... Panie Wiesławie... Miesięczny się skończył... a na kasy biletowe liczyć nie ma co... bo różne rzeczy tam sprzedajš... Może i bilet jakiś się trafić...ale nie musi To z przerwami podróżuję.... Co za spotkanie! Czy to szczęśliwy los tak zdarzył, że znów spotykamy się w tym samym wagonie, czy też za przyczyna tkwi w kupowaniu miejscówek w przedziałach dla palšcych? Ech, nieważne. Serdecznie witam, Panie Michale, niech Pan siada. Ha! Widzę, że dobrze się Pan wyekwipował na drogę, ale w tu Pańskich wielbicielek nie ma, więc bat może Pan odłożyć na półkę, bo oganiać się Pan nie będzie musiał. Dobra, dobra
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Porady kosmetyczki
Maseczka wygładzająca dla każdego rodzaju cery Łyżka zmielonych płatków owsianych, 2 łyżeczki rozgrzanego miodu i jedno żółtko dokładnie wymieszać; masę nałożyć na twarz, szyję i dekolt. Zmyć letnią, a następnie zimną wodą. Zastosowanie płatków owsianych w kosmetyce domowej jest wszechstronne i przynosi duże efekty. Rozgotowane płatki owsiane w postaci odcedzonego kleiku można stosować do mycia cery suchej, wrażliwej. Płatki owsiane zmielone, wymieszane na papkę z ciepłą wodą, doskonale oczyszczą cerę tłustą, jeżeli będziemy nimi przez kilka minut masować skórę.
Maseczka wybielająca i nawilżającadla każdej cery Świeży ogórek pokroić w cienkie plastry i pokryć nimi całą twarz, szyję i dekolt. Po 20 minutach tę prostą maseczkę zdjąć nie zmywając skóry wodą, ani nie przecierając tonikiem.
Maseczka dla cery tłustej i mieszanej działaniu wybielającym Łyżkę soku z ogórka wymieszać z małą ilością świeżych drożdży, nałożyć na skórę twarzy i zmyć po 15 minutach zimną wodą.
Maseczka dla cery suchej skłonnej do łuszczenia Łyżkę sproszkowanego mleka rozmieszać z przegotowaną letnią wodą, dodać łyżeczkę rozgrzanego miodu. Masę nałożyć na twarz, szyję, dekolt. Zmyć po 20 minutach letnią wodą.
|
roll up klimatyzacja football university little
|